Zunanje pohištvo vam prinaša blizu narave in izkušnje prosti čas

- Oct 17, 2020-

Pod visokim pritiskom mestnega življenja ljudje vse bolj hlevijo po naravi in se želijo vrniti v podeželsko življenje. Toda v mestu je preveč fetterjev, končno spremenimo to željo v domišljijo.


Jesen je dober čas, da se približamo naravi. Dodate lahko tudi nekaj primernega zunanjega pohištva, ne glede na to, ali gre za vrt, teraso ali balkon, da se sprostite in spijete skodelico čaja.


Kavč


Struktura kavča je izdelana iz aluminijaste zlitve in poliesterske vrvi, na katero slabo vreme ne vpliva in je primerna za uporabo na različnih mestih.


Počivalnik


Ležeči aparat je izdelan iz poliesterskih vrvi in aluminijaste zlitine, odličen in eleganten. Ne glede na to, ali gre za počitek ali držo za branje, je lahko zadovoljen.


salonski stol


Ležeč je izdelan iz poliestra in aluminijastega zlitinega okvirja. Komplet elegantnega zunanjega pohištva, ki odlično združuje poliestersko vrv in aluminijasto zlito.


Skrbno ročna poliesterska vrv, polna naravne lahkotnosti, mehke in udobne blazine kombinacije, prinašajo najbolj udoben prosti čas za družino in prijatelje!


contemporary-aluminium-patio-sofa-set