▲ Naša zgodovina

Kot eden vodilnih proizvajalcev vrtnega pohištva na Kitajskem se Synlett nahaja v mestu Hangzhou, provinca Zhejiang, ki je od letališča Hangzhou oddaljeno 15 kilometrov in železniške postaje Hangzhou Highspeed 25 kilometrov.


Specializirani za izdelavo različnih vrst klasičnega in modnega vrtnega pohištva za stranke visokega cenovnega razreda, vključno z evropskim, avstralskim in severnoameriškim trgom, nismo le proizvajalec pohištva za teras, temveč tudi oblikovalec za kombiniranje različnih materialov in tehnologij za ustvarjanje pohištva na prostem. S kombinacijo proizvodnih in inovacijskih zmogljivosti se je Synlett že več kot 10 let na Kitajskem osredotočil na vrhunsko zunanje pohištvo. Kot oblikovalsko usmerjeno podjetje si želimo, da bi lahko uporabili svoje bogate izkušnje pri oblikovanju in izdelavi udobnega in funkcionalnega zunanjega pohištva.


Ugled, tisto, kar Synlett pripisuje najpomembnejše v zadnjem desetletju, je tisto, kar mu najbolj ustrezajo. Pod ugledom mislimo na kvalificirane izdelke, ki dosegajo veliko pričakovanja do naših kupcev, veliko izkušenj, ki so jih kupci uživali med postopkom oddaje naročil Synlettu, obljubo, ki jo je Synlett dal, da bo ohranil trajne dolgoročne poslovne odnose.


Naša tovarna

Synlett Factory v provinci Zhejiang, ki obsega 20.000 kvadratnih metrov z 20 milijonov USD letne proizvodne zmogljivosti, naša tovarna je BSCI certificirana z razredom B, imamo celotno proizvodno linijo, vključno z rezanjem okvirjev, varjenjem, poliranjem praškastega premaza, tkanjem, ročnim ščetkanjem in pakiranjem .


Naš izdelek

Alu Vrtno pohištvo, vrtasto pleteno vrtno pohištvo, vrvice in vrvi, Vlivano pohištvo

our Product


Uporaba izdelka

Vrtno pohištvo / Zunanje pohištvo / Patio


Naše potrdilo

Oblikovani patenti, tovarniško certificirani BSCI


Oprema izdelka

Popolna oprema proizvodne linije in oprema za testiranje kakovosti


Trg izdelkov

Evropski, avstralski, severnoameriški trg


Naša storitev

Oblikovanje, izdelava, ustvarjanje

service